I kveld!

Jaja...i kveld vet jeg ikke hva jeg skal ta meg til.
Niklas er lagt i sengen sin, og min samboer er ute på et venne julebord, mens jeg sitter her (nesten) alene i leiligheten og lurer på hva jeg skal finne på! Er jo ikke noe bra som går på tv'en heller... 
Så hvis dere har noen tips til hva man kan finne på en onsdagskveld, taes det imot med stor takk! =)


 

Liten update!Ble ikke noe blogging i går...men som sakt så var jeg ute på lørdagen og feiret min supergode venninnes bursdag, og var litt redusert i går kan man si.
Også var det en jente på bloggen som spurte om jeg kunne ta bilde av den nye kjolen min når jeg har den på meg, og jeg må bare få sakt at jeg glemte å ta helfigur bilde, men skal få gjort det på julaften, for har tenkt å gå med kjolen da også. =)

Må også få sakt det at det var superkoselig og morsomt å møte på ''fans'', som til daglig leser bloggen min. Det var ikke bare èn men flere faktisk! Kjempekjekt å treffe på dere ihvertfall, håper dere også hadde en superfin kveld!

Har endelig fått hentelapp i posten, og jeg troooor det er extensionene som jeg bestillte på ebay for en veldig billig penge! Er veldig spendt på hvordan de er, og om de i det hele tatt matcher den hårfargen jeg har nå. Om jeg får hentet de i posten i dag skal dere ihvertfall få en liten update om det. =)


Ellers så har dagen min i dag blitt tilbragt på sofaen, fordi jeg har fått feber...så håper jeg blir fort frisk!

Håper dere har hatt en super helg og en fin start på en ny uke!
  

Sole seg når det snør ute!

Det er så fantastisk deilig å ta sol når det er så kaldt og surt vær ute, så da tok meg og en venninne oss en tur til Brun og blid for å få litt sol på kroppen i går kveld, med solkortene jeg hadde vunnet for en tid tilbake =)


SOOL!!!
Men etter 20.min på solsengen, så har jeg enda ikke fått noe særlig farge...hmmm


Men fremdeles glad for å fått litt avslapping på solsengen, men neste gang skal jeg ta med meg egen musikk, for musikken på solsenteret var jo ikke noe særlig å skryte av  for å si det sånn!

Tar du sol?
 

Snøøøøø! Snow pictures!

Heihei!

Sorry lite blogging i det sisste, men har rett og slett ikke hatt tid, eller hatt noe å blogge om.
I dag er det kommet snø i Os (utenfor bergen) MASSE MASSE snø!
Det snør jo som bare det her nå!!

Niklas har tittet lenge ut av vinduet og lurt på hva dette var for noe, så da måtte vi ta på den nye kjeledressen som han har fått av bestemoren sin og gå ut og sjekke ut snøen!
Niklas bare smilte og lo, og likte virkelig snøen! Så tror vi må ta oss en tur ut til litt senere =) 


Den nye kjeledressen!


Lila var med oss også! 

Er det snø hos dere??

 

Sov i 15 timer!

Nei, det var ikke Niklas som sov i 15 timer...men MEG faktisk! Siden Lasse tok seg av Niklas i dag morres fikk jeg sovet litt lengre enn hva jeg pleier. Så det var fantastisk deilig, tror jeg trengte den søvnen for å si det sånn. 

Så dagen i dag har egentlig bare gått til soving, og surfing på e-bay, kjipt at dagen har gått så fort siden det er lørdag, men får heller finne på noe kjekt i morgen istedenfor.

Nå skal jeg se Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 på nettet.  Utrolig bra kvalitet er det også!
Om du også har lyst å se filmen på nett kan du se den HER .
Hva har du gjort på i dag??


 

Febersyk Niklas

Off...i dag har Niklas hatt feber og han har vært kjempe lei seg og trengt mye trøst stakkars.
Mye suttring og grining må til da, og mamma må prøve å trøste så godt hun bare kan.
Men det hjalp heldigvis litt på humøret hans da når han fikk en paracet.

Lasse har vært hjemme ifra jobben i dag også, for han har trekkt visdoms-jekselen sin og har det kjempe vondt. Selv ser jeg at mine 2 visdomsjeksler er på vei opp, og jeg gruer meg kjempe mye om jeg blir nødt for å trekke de...det er jo så SVINDYRT hos tannlegen!!!

Ellers så har vi bare slappet av i hele dag, ikke gjort noe særlig for å si det sånn. Skulle kanskje ha gjort en innsats her i huset og vasket og ryddet litt, men sånn ble det altså ikke, vært så slapp i kroppen, også har Niklas trengt meg mesteparten av dagen. Så rydding og vasking får jeg enten ta i kveld eller i morgen.

Eneste jeg tenker på fortiden er at det skal bli desember sånn at jeg kan få opp julelysene!!! Weee!!! Gleder meg sånn!!! 
Kanskje jeg bare kan henge de opp i kveld uten å tenne lysene, så slipper jeg å gjøre det i desember!?!

Neeh...gud for et rotete innlegg! Håper dere alle har hatt en fin dag! ♥ 
Nyåpning på Plantasjen!

Her i Os (utenfor Bergen) hadde de i dag nyåpning på Plantajen! Og herregud så mye fint de hadde der!!
Kjempe fine Plastikk-planter som såg veldig ekte ut, passer bra til meg som ikke klarer å ta vare på en Ôrkidè engang! 
Da vi gikk inn i Plantasjen, satte julestemningen igang i både meg og mamma, med kjempenydelig julemusikk, julenisser, julelys, juleduft, juleglitter, julepynt og juletrær! Syntes det nesten var litt magisk. Høres kanskje helt fjærnt ut siden det var inne på en ''blomsterbutikk'' men sånn var det ihvertfall for både meg og mamma.
Så dette året har jeg faktisk bestemt meg for å kjøpe et plastikk-juletre, og juletre-pynt til å ha i stuen når pengene kommer inn på konto! Har faktisk aldri hatt juletre før jeg...så det er vel på tide? 

(Fikk desverre ikke tatt noen bilder, men fant noen på nettsiden på Plantasjen som jeg kan dele med dere)Skal du ha Juletrè i år?
Kunstig eller ekte?


Jeg har lagt min elsk på e-bay!!

Jeg har virkelig lagt min elsk på e-bay, kan finne så utrolig mye fint der, og jeg er innpå så og si nesten hver dag, bare for å se!
Snart har niesen til Lasse bursdag, hun blir 7 år gammel, og jeg tenkte jeg skulle kjøpe et fint smykke-skrin til henne. Og kom over et utrolig fint et på e-bay! Man kan jo være både heldig og uheldig når man handler på nett, men i dag fikk jeg smykkeskrinet i posten og jeg er superfornøyd!!
Gleder meg til å gi det til henne i bursdagsgave! Og til meg selv har jeg kjøpt noen falske øyenvipper. Har aldri brukt løsvipper før, så dette kan bli spennende da jeg skal prøve de for første gang! E-BAY.NO ♥
 

Usunn morgen!

Våknet i dag til en blid og fornøyd liten gutt som låg våken i vuggen sin, han pleier som regel ikke å lage noen særlig med lyder når han våkner, og det er jo greit! =)
Så da tok jeg han opp i sengen min, også bare koste vi oss og tullet oss leeenge før vi fikk stå skikkelig opp!

Ah, og i dag hadde vi virkelig ikke noen frokost-ting i huset, verken brød, eller knekkebrød, så da fant jeg meg en grandis i frysen, og heiv den inni ovnen...gadd liksom ikke å vente heeelt til Lasse kom hjem ifra jobb, før jeg fikk i meg noe mat.
 

Jaja...sånn kan det gå...får heller ta oss en handletur senere i dag!
Og Niklas har fått på seg en god og deilig joggedress med Snoopy på i dag i str. 74! 
Han vokser såå fort! 


Hvordan har din morgen vert? 

Første Farsdag!

I dag har det vært lasse sin første farsdag, og han ble kjempe overrasket da jeg kom med en gave til han ifra Niklas, han hadde ikke forventet å få noe i det hele tatt, så han ble kjempe glad! Dette var det han fikk:

Han elsker blue-ray dvd-er, og hadde ønsket seg denne, så da fikk han det.Flinke pappa-Lasse! =) Vi er glade i deg, både Niklas og jeg!

Senere på dagen reiste vi inn til mine foreldre, og min pappa fikk en fin genser til farsdags-gave.
Etterpå spiste vi pinnekjøtt! Elsker Pinnekjøtt...gleder meg allerede til julaften da vi skal spise det! 


NAM!!!!!

Har dere hatt en fin farsdag?


Dagens outfit og dagen i dag!

Heihei alle sammen!

I dag har meg og Anne Lise vært på en shoppingsrunde på Lagunen i ''Bergen'', mens Lasse har hatt Niklas her hjemme.
Det er alltid så gøy og kjekt å være med Anne Lise, og vi tuller oss og ler for allt mulig og kan snakke om absolutt ALT sammen. Vi har faktisk vært veldig gode venninner siden vi var bare 5 år gammel, og jeg vil si at hun er en av mine nærmeste selv om vi ikke alltid har tid å henge med hverandre, men sånn er det når man har barn, og selv har hun 2 skjønne unger =) 

Fikk kjøpt mye fint i dag da, både julegaver og litt til meg selv, syntes jeg fikk lov til å unne meg det.

Her er no ihvertfall slik jeg ser ut i dag:
Og JA, I LOVE tights!!! Sånn er det  bare...men det er vel kanskje det eneste jeg ''tørr'' å gå i etter fødselen! =P


Hva har du gjort på i dag?

Måtte alle ha en kjempe fin lørdagskveld videre! 

Blogglisten

Gullet!

I dag har meg og Niklas vært ute i det fine været en liten tur, har vært sol og litt kjølig temperatur ute, så da måtte vi prøve ut den nye kjeledressen som han har fått! Elsker den dressen, er så utrolig fin synes jeg, også er den god og varm på en litt kald vinterdag.
Det er jo faktisk snart vinter ute...huttetu!!

Ellers så har meg og Niklas bare kost oss inne, der det er varmt og godt! Og deilig er det! =)Lila hadde også lyst å være med å leke litt =)                                             Kjeledress fra Name It
 


Hva har du gjort på i dag?                                                                                         

 

De første julegavene er innpakket!

Ja, jeg vet det har blitt litt for mye snakk om jul på bloggen min...meeeen jeg gleder meg sånn, akkuratt som en liten unge! hihi...
Har endelig fått pakket inn de 2 første julegavene...synes det er kjempegøy å pakke inn! Nå har jeg bare 1....2....3....14 igjen!!!  
Så da er det bra at meg og en venninne skal på julegave-shoppings på lørdagen!Håper bare vi finner noe!! Å kjøpe julegaver er noe av det vanskeligste jeg vet!!! Blir den personen fornøyd med det man kjøper? Blir det for billig/dyrt? And so on...

 

                                                                                                                        

Dagens innkjøp!

I dag har vi handlet litt til Niklas, siden han snart går opp en str i klær.


Genser, Skjorte og en vest!

1 body, og 3 bodyer i posen

2 Nattdrakter

Joggedress med Snooopy! 

Hettegenser

En søt lue


Og ho mor måtte løpe rett inn på Nille en tur og ha seg noe også!


Advendsting
Også kjøpte en jeg lilla duk med litt glitter på, Nille har fått så mye fint inn til julen og advendstiden!!

Også har jeg kjøpt farsdagsgave, siden det er Farsdag på Søndag, og da skal vi spise PINNEKJØTT!!!! ELSKER PINNEKJØTT!!! (noen som er misunnelig
???) hihi...


Nå er det Lasange, hvitløksbaguetter og Dagens Mann på plakaten (elsker det programmet, og programlederen er jo bare helt RÅ, på sin egen måte da!!  HAHA!!), også blir det Fristet senere!
Ble litt sen middag i dag, siden vi ikke kom hjem før klokken 20.00 idag, så da var det å få Niklas rett i seng, også begynne på middagen. Så nå skal vi bare kooose oss!

Hva har du gjort på i dag?  

Taco-Tryne!

Taco-time i dag! 
Lille gutt sover søtt, og vi har trykt taco i trynet, og er mett og fornøyd!
Har vært en veldig LITE innholdsrik dag i dag, og vi har bare slakset hjemme og ryddet litt, har ikke giddet å ordne meg engang, ikke børstet håret, sminke fra i går, og stooore joggeklær!!!

Egentlig var planen å stikke på butikken og  kjøpe inn klær i en større str. til Niklas, da han snart har vokst ut av str. 68!! Herreguud så fort de vokser! =) 
Men vi får ta det igjen til uken som kommer, ellers så får jeg ta meg en liten shoppingsrunde her på nett, er jo veldig kjekt det også!
Jeg får bare unnskylde den ustellte meg...høhø...


Hva har du gjort på i dag?

 

SOL!

Solen skinner på den blå himmelen, løv fra trerene faller ned, og vått gress som viser at det har vært noen minusgrader i natt. Kjempe deilig høstvær! Så da tok meg og Niklas på oss noen gode klær, og tok en mini-spasertur ute i bæreselen med Lila (pusen min) på slep.

Det er helt utrolig hva solen på himmelen kan gjøre med humøret ditt!


Niklas elsker å være i bæreselen, sånn at han også kan få se litt, istedenfor å ligge i vognen hele tiden.

Veldig fin natur her ute som vi bor


Lila diltende etter oss, det er alltid så koselig!


The Sunshine on the blue sky


Grå tigerjenta mi! =)

Noen bilder av meg gadd jeg ikke å ta, jeg ser ut som et tak-ras i dag, har ikke børstet håret engang da jeg gikk ut av døren..hihi...


Hvordan er været hos dere i dag??

 

Tenkte jeg skulle dele en kjempe bra Gratis-ting med dere som vil ha!

Ja, til overskriften, tenkte jeg skulle være så snill og informere dette til dere...jeg har nettopp bestillt 100 GRATIS bilder fra Fujidirekte.no/gratis <---(link)
Gjør det du også! Hvem sier no neitakk til 100 gratis bilder i posten??

Ingen porto, ingen kostnader i det hele tatt!!!

Så hva venter du på!??! Gå inn HER og bestill 100 GRATIS bilder!! 
Fristen går ut 4.november.
Jeg vant konkurransen til Malene!!!

Hadde jeg aldri trodd, men jeg vant konkurransen på Malene sin blogg.
Shiiit, wohooo...weeee....!!!
Det jeg kunne vinne var en heldress fra babyplagg.no
Men hvilken skal jeg velge?  

Tusen takk til Malene! Jeg er så Happy!  

Årets sisste sommerfugler?

I dag når jeg var ute og gikk tur med Niklas la jeg merke til en blomst med mangen sommerfugler på, kunne nesten ikke tro mine egene øyner, aldri har jeg sett så mangen sommerfugler samlet på en og samme plass, ikke engang denne sommeren.


Ser dere alle 5 sommerfuglene?


Er de ikke nydelige? Stakkars ene hadde skadet vingen sin...

 

Zumba dvd på TILBUD!

Har du også lyst å prøve Zumba som jeg har gjort? Du kan lese her hvordan det gikk <---- (link)

Nå er Zumba DVD-ene på tilbud på CDON.COM (med sånne vekter), jeg betalte over 600kr for mine dvd-er, men nå koster det bare 489kr for allt sammen på CDON.COM.


Gå innpå CDON.COM, og søk på ZUMBA i søkefeltet også kommer du til tilbudet! 
 

Zumba økt unnagjort! Vurdering!

Nå har jeg prøvd èn av Zumba dvd-ene!
Begynte først med Basics der man lærer de grunnleggende trinnene i Zumba steg for steg, det er veldig lurt om du aldri har danset Zumba før, og ikke bare hoppe rett på en sinnsyk treningsøkt, uten å kunne trinnene. (må si at jeg ble faktisk litt sliten av bare det, haha...)
Og etterpå var det 20-mintutters express trening med alle de trinnene du har lært. Må si det at DETTE er GOD trening asså, selv om det bare var 20 minutter.

Man kan ikke forvente at man kan alle trinnene i Zumba med en gang om man aldri har gjort det før, man må øve og prøve seg, så sitter det til slutt. Så i morgen skal jeg ta en runde med de grunnleggende trinnene èn gang til, og bli bedre på det =)Zumba var utrolig gøy, hadde faktisk ikke trodd at det skulle være så gøy som det var.
Har prøvd andre ''vanlige'' trenings-dvder, men det var kjedelig.

Så opp og hopp av sofaen, ta et strikk i håret og dans til Zumba!


Litt gretten om morgenen er lov!


Håret i strikk og klar for å trene Zumba!


 

bloglovin

Orikeèn min!

Måtte bare legge ut et bilde av den fine Orkideèn min =)
Kjøpt på IKEA for 59,-


Er den ikke fin?Hva synes du?

Igang med treningen igjen!

Off ja...har ikke trent på en stund nå, så det var på tide, må virkelig ikke gli ut igjen asså...*skjerpe seg*!
Trent i 1 time og et kvater med kondisjon og styrke!
Også må jeg få til å trene i morgen også...men motivasjonen min er litt borte fortiden, men jeg får no tvinge meg selv, jeg har bare godt av det ;)
Se hvor nydelig kvelds-vær det er her da!


Kjempe fin kveld å trene ute i =)Har du trent i dag?

 

IKEA & Köttbullar!

Jeg bare elsker IKEA! De har så mye fint der, men selv endte jeg bare opp med litt ''smårusk'' i dag! =P

 • En Orkide og en blomsterpotte
 • Kjevle
 • Duftlys
 • Kles-hengere
 • Lyspærer
 • En blå kasse med hjul på, som jeg kan ha lekene til Niklas i.


Hadde ikke nok plass i bilen til det kles-skapet som jeg ville kjøpe til Niklas i dag, så det skal jeg dra og kjøpe en annen dag.
Også har jeg utrolig lyst på en skjenk som jeg kan ha i gangen, men det er jo så sinnsykt dyrt!! Opptil 2000kr for en bitte liten skjenk, så holder utkikk etter èn på Finn.no, så håper jeg finner en snart! =)


Måtte jo også kjøpe Köttbullar med meg hjem, sånn at vi kunne ha det til middag!


Nam nam!Hva liker du best med IKEA?

 

Baby Outfit og en liten oppdatering om treningen!

Sånn ser lillegull ut i dag


Body fra Cubus
Snekkerbukse (arvet)
Sokker fra HMOgså var det treningen da...har vert skikkelig dårlig på å trene i det siste, har vært så ufattelig dårlig vær her på Vestlandet at jeg rett og slett ikke har giddet...Regnbukse har jeg heller ikke, bare en regnjakke.
Har lyst å trene i dag, men det (unnskyld ordtaket) Piss-regner ute, og da er det ikke noe gøy!
Så da har jeg faktisk bestillt meg noen treningsvideoer med Zumba, sånn at jeg kan trene inne! =)
Gleder meg til de kommer i posten!
Håper det blir gøy!
Har du danset Zuba før?
Er det gøy?

 

Loppemarked innkjøp

Var på Loppis i går, og var på jakt etter en kommode til Niklas.
Men var litt skuffet egentlig over hvor lite fine ting de hadde på loppemarkedene, pleide å være mye mere før, så fikk bare kjøpt 2 ting...

Men her er ihvertfall det jeg endte opp med:


En stor glass-skål (punch-bolle) med 8 glass!


glass


Kjøpte hele settet for 35 Kr!!!!
Er ikke det billig så vet ikke jeg!Og en Uåpnet IKEA ramme til 25kr!Liker du Loppemarkeder?


 

Koselig morgenstund med Niklas og Pusen =)


Se hvor koselig vi har det! 
Ja, jeg vet jeg sitter veldig RART, men sånn gjør jeg alltid når jeg sitter i den stolen =)


Så alt i alt en kjempe koselig søndags-morgen!

Får vel snart gå ut på badet, ta meg en dusj, og ta på meg ansiktet! 


Hva skal du finne på i dag?

Mål og resultater etter trening del 3 (torsdag)

Har ikke trent så mye denne uken som var planlagt, men her er ihvertfall resultatene i cm!

Lår: minus 1cm
Midje: minus 3cm
Mage: 0 cm
Bryst: minus 4cm
Arm: minus 1 cm
Rumpe/Hofte: 0cm 

Men her er noen bilder av meg som MÅ gi meg litt motivasjon!?!?!?!!!


Her var jeg 18 tror jeg! Meg og Lasse!


18 her også mener jeg


Og her var jeg 21!

Håper på å nå resultatene mine med å se gamle bilder som dette! =)
Er forresten 24 år nå! =)


 

Stesh!

Både Niklas og Pusen har fått noe greier i dag! Er ikke de heldige? =)


Disse søte tøfflene har Niklas fått hos sin Mormor!


Og denne fine Genseren har Mormor strikket!
Hun skal også strikke en lue som hører med! =)


Og Lila har fått et lite ''puse-hus''. Hun Elsker den allerede!


Koser seg sånn! =)


Nå skal jeg rydde boden! =)

Hva skal du i dag? 

New Shoes!

Eller nye og nye....kjøpte dem for ca 2 uker siden, men har ikke vist dem før nå ;)


Kjøpt på Økonomisko
Jeg synes de er fantastisk fine!


Hva synes du? =)


 

Dagens Trening og Lunch!

I dag har jeg  vert ute på trilletur med lillegutt i det mørke høstværet.
Har gått i ca 45 min og hatt styrke-trening og tatt sit-ups her hjemme...så da er dagens treningsøkt over, og det  føles bra! =)


Klar for trening i den gode regn-jakken min! =)


Niklas sover så godt i vognen sin 


The sky is grey, but the grass is still Green!
(Se hvor mørkt og trist det er her på Vestlandet)


Deilig med en god Lunch etter trening!
Ryvita knekkebrød med sesamfrø, Roastbiff, sprøløk og agurk! NAM! =)

Noen andre der ute som har trent i dag?

Hvordan er høstværet hos dere?

                                                                           ♥ May Helen♥

 

Hvor er motivasjonen?

Er det noe mer dere vil jeg skal skrive om her på bloggen?

Det står liksom helt stille her om dagene, så er ikke helt sikker på hva innlegg dere liker eller ikke liker!?!
Hva vil dere ha mer av? Mindre av? Noe nytt? =)
Så derfor har vert litt blogg''tørke'' fortiden, har manglet litt inspirasjon!

Tips taes imot med takk! =)Er bra å ha solstrålen min her hjemme om dagene, nå når høsten herjer for fullt utenfor huset! 
Gjør høsten litt mer spennende innendørs!

Høsten er på vei rundt hjørnet, og den sniker seg sakte men sikkert frem.
Sur vind, mørke tider og nedbør er det ute og man har lyst å tilbringe kvelden innendørs med et godt og varmt pledd over skuldrene sine på sofaen,  og med en stor kopp kakao i hånden sin.

Hva er vel da bedre å slå på Tv-en med favoritt-serien sin?

Selv så elsker jeg Desperate Housewives, Sex and the City og Venner for Livet og har kjøpt alle Sesongene på CDON.COM fordi det er så billig!

Men her en dag kom jeg over en serie som heter Dexter!
Etter 1 og 2ndre episode var jeg HEKTA, og måtte rett og slett kjøpe alle Dexter Sesongene!!!!
 


På CDON.COM har de BILLIGE tv-serier faktisk helt ned til 149kr for èn sesong + at det er FRI FRAKT!!
Velg ut DIN favoritt tv-serie, eller prøv noe helt nytt som jeg gjorde på CDON.COM. Trykk HER for å sjekke utvalget! 

 

Lekegrind??

Lurte litt på om jeg skulle kjøpe en lekegrind til å ha her i stuen nå når Niklas vokser så fort.
Noen som har erfaring med dette?
Positivt? Negativt? 

Isåfall...hvor gammel var barnet ditt når dere begynte med lekegrind?


(Bildet er lånt fra google)
 

Pakke fra Nelly!

Yey! Da har jeg fått pakke ifra Nelly!!

Den blå kjolen har jeg faktisk kjøpt i en str. mindre enn det jeg bruker nå, for å få opp motivasjonen min til å faktisk komme inn i den!
Litt dumt gjort kanskje sier du?
Vel...det får no vi vente å se =) Kommer bilde når jeg har fått den på meg! Mangler ca 4-5 cm fra glidlåsen bak, til jeg kan få den på meg ;)


Lace Cup Dress! Veldig fornøyd med den!
Koster 499,-Lina Cutie Dress (den er litt mer gul i fargen enn på bildet, men den er veldig søt)
Koster 169,-Feather Earrings! Kjempe fine!
Koster 39,-


Nå har NELLY fått inn masse fint på lageret sitt! Så trykk HER om du vil ha noe nytt til garderoben din fra NELLY! (gratis frakt ved bestillinger over 600,-)


 

Innkjøp i dag!

Var en liten tur i Sentrum i dag...og kan ikke bare la være å gå innpå butikker som selger barneklær og leker.
Så da endte jeg opp med dette i dag:


Søt bamse som man kan henge i vinduet på bilen eller i vognen elelr hvor som helst!
Niklas likte den veeeldig godt! =)


En mikke mus ball kostet bare 30kr
Som han kan leke med når han blir litt større =)


En søt dress og body til bare 129,-Også kjøpte jeg 2 par sko i til 40kr! 


En litt trøtt og sliten Niklas =)
Alle klærne er fra NAME IT!
Favoritt merket mitt på barneklær! =D

Hva er favorittmerket på klærne til barnet eller til deg selv?

 

En tur og besøkte barnehagen!

Klokken 09.00 var klokken da meg og Nikas våknet, men vi bare låg leeenge og koste oss og hørte på Uro-en som henger over voggen til Niklas før vi gadd i stå opp! =)
Deilig å bare kunne ligge i sengen og slappe helt av!


Koser deg i voggen sin =) 


Etterpå bestemmte vi oss for å gå  tur, og da besøkte vi likegodt gamlejobben min i barnehagen, det var veldig koselig å se alle igjen! =)


Litt mat må vi ha med på tur også =)


Sol og varmegrader sier vi ikke nei til =)


Så i dag har jeg gått i 1 og en halv time i strekk i middels vanlig  tempo med Niklas i vognen, er no ihvertfall bedre det enn å sitte på ræven hele dagen =P
Også tok vi bussen hjem etterpå.

Så nå skal vi bare slappe av før det er middags-tid...aner ikke hva vi skal ha!!Hva har du gjort på i dag?

Hva skal dere ha til middag?
 

Klar til avgang i 75-års dag!

Min mormor blir 75 år i dag!!! Hipp Hurra!!!
Så nå holder vi på å gjøre oss klar til å gå i besøk!


Dette har vi på oss i dag!
Jeg gleder meg =)


Niklas er klar også! =) Hva skal dere i dag?

 

Ut å trene litt i dag også!

Også i dag har jeg  vært på tur med rask gange. 
Brukte 30 min på 3,4km (ifølge google maps).

Det var faktisk kjempe kjedelig å trene i dag siden jeg var helt alene, 30 minutter føltes som  3 timer!!
Men det var veldig deilig å ta en dusj etterpå, og kjenne at kroppen har fått trent i dag også! =)
Så det er bra!


Synd at høsten snart kommer og gjør allt gult!


Presse frem et lite smil...


Såg også en DIGER øyenstikker som var død i veikanten, den var like stor som håndflaten min!


Pust pes!!! (også var det kulen i pannen min da som jeg hater så mye!!! =P)


 

Vi er godt i gang med treningen!!

Oi så flinke vi er!
Anne Lill satt og leste på bloggen min i går kveld og bestemte seg for å bli med meg å gå tur i dag!
Vi har gått ca 6km (ihvertfall i følge google maps) og brukte litt over 1 time!

Og som en blogger kommenterte  på et innlegg som jeg la ut i går...At det er veldig lett å bare la være, og det er jeg heeelt enig i!!!
Men når man har en avtale, så må man faktisk komme seg ut. Kan ikke komme med unnskyldninger da, og det er jo fantastisk deilig når man er ferdig!

Kjempe god trening.
Og hva er vel bedre med godt selskap mens man går en laaang tur? =)

Kjempe kjekt var det! =D


Trøtt i tryne og slapp i kroppen på morgenen...


Men smiiil...vi ska jo ut på tur! =)


Anne Lill tok styringen over vognen! =)


Niklas sov hele veien han! =)Så nå var det veldig deilig å sette seg ned i godstolen med litt kyllingsalat!

Også får vi se videre hvor flink jeg er til å fortsette å gå sånne lange turer...=)


Hva har dere gjort på i dag? =) 

En litt mer aktiv hverdag med små-barn!

I dag har meg og min mamma gått en laaaang tur med Niklas i vognen, vi gikk i ca 1 time og 20 min , og det kjenner jeg godt i kropp og sjel!

Er på tide å få en litt mer aktiv hverdag, og jeg tenkte jeg skulle prøve å gå i en time med Niklas i vognen hveer dag!
Forhåpentligvis viser det på vekten også når jeg har kommet godt i gang ( må forresten kjøpe meg en vekt først =P )
Synes det er liiike skummelt hver eneste gang jeg skal opp på vekten. Etter jeg ble gravid raste jeg opp mangen kilo, og akkuratt da brydde jeg meg ikke noe særlig. Men nå....ja nå er jeg helt fortvilt, må virkelig få ræven i gir og begynne å trene litt!

Har vært på vekten èn gang etter fødselen og det var 6 uker etter at jeg hadde født og da hadde jeg gått ned 15 kg, har ikke turt å gå på vekten etter det.
Men ser at jg har masse igjen, og jeg må vel ut en tur og kjøpe meg en vekt for å se hvordan resultatene blir når jeg begynner å trene litt.

Går tur med Niklas nesten hver dag, men det er ikke så veldig lenge om gangen, så dette kan bli spennende!


 Hvor ofte og hvor lang tid bruker dere å gå tur med barna deres? =)

Slaske-søndag

Åh, hvor deilig det er å bare ha en skikkelig slakse-dag!

Dra på seg en stor joggebukse, en behagelig t-skjorte, ha sminke på fra i går, og la håret ligge akkuratt som det vil...og sette på en sesong med Desperate Housewives! 

Tenk at før i tiden tok alle på seg fin-stasen og ordnet seg på søndagen og dro til kirken!
Sånn er det ikke så mye av i dag duh...

jaja...i dag kan vi faktisk sitte inne med goood samvittighet! 
Det regner og blåser kraftig ute...så det er skikkelig dritt-vær!


Deilig med et varmt bad inne når det er så surt og kaldt ute =)

Hvordan er været hos dere i dag? =)

 

Dagens innkjøp!

I dag tok meg og Marie turen til sentrum, for å bare snakke og kose oss på en kafè, det var kjempekoslig, og senere møtte vi Anne Lill også =)
Niklas var med faren sin på kjøretur =)

Så fikk litt tid uten Niklas også, og det var deilig, selv om jeg savnet han i de 2 og en halv timene jeg var vekke fra han. =P

Har lenge ønsket en sånn bamse-drakt med ører til Niklas nå når vi har litt kaldere vær i vente, så var innpå en butikk der de selger masse NAME IT klær! Liker de kjempe godt!

Så her er noe av det jeg kjøpte:


NAME IT bikse til bare 50 kr


NAME IT Bukse og body (inni) til 129 kr


Smekke og Ull-sokker (husker ikke pris)


Bamse-drakt til 229 kr 


Kan velge om man vil ha åpne armer og ben...eller...:


Vrenge de sånn at det på en måte blir en liten pote =)

Kjempefin! 

 

Jeg må ha, jeg må ha SOLBRILLER på, Javisst!

Seee hvor tøff lille Niklas-en er med solbriller på daaa! =D
Er suuperfint vær ute i dag, og kjempe fin temperatur er det også!
Så da må man jo ha solbriller!!! =)


Her i bil-stolen! =)

Men nå skal vi ut på en liten trille-tur! 
Så det blir kjekt!Er det fint vær hos deg/dere også? =) 

Skrytebilde av kjæresten!

Åh, det har vært så fantastisk fint vær her i Bergen i det sisste, blir så glad!
Veldig deilig å kunne vaske alle klærne og henge de på tørk ute også tørker de på et blunk!!
Vasker klær og tepper til den store gullmedaljen fortiden, sånn at det ikke blir så mye vask når babyen kommer...=)
Dette bilde ble tatt litt mer på kvelden da... =)
Så er ikke så mye sol


Fine kjæresten min =)
Glad jeg har deg ♥


Ellers i dag så har jeg kjendt noen helt sinnsykt vonde stikkinger heeelt nederst i magen...gjør kjempe vondt og jeg føler jeg faller på en måte sammen når de kommer, men heldigvis varer de bare i noen få sekunder da =)

Noen som vet hva det kan være? =)


 Jeg heter May Helen.
Jeg blogger om mat, mammarollen, niklas og hverdagen.
Følg meg gjerne på bloglovin'

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Dåpen til Niklas
 • Fødselhistorien
 • Gratis ting til babyen =)
 • Graviditeten
 • Hobby
 • Hverdagen
 • Interiør
 • Leiligheten
 • Magebilder
 • Mat
 • Meg
 • Niklas
 • Outfits
 • Pusene mine

 • lenker

 • Camilla
 • Camilla (babygullet)
 • Caroline
 • Evelyn
 • Malene
 • Melina
 • Mona Elise
 • Nina
 • Rachel
 • Rebecca
 • Reni Alexandra
 • Therese og Kenneth
 • Tonje
 • Veronica
 • Åshild

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin

 • bloglovin


 • hits