New girlfriend!

Jada...vet jeg er dårlig på denne blogge-greien men har rett og slett ikke så mye energi til å finne på ting å blogge om nå i disse dager. Er ganske hektisk som alenemamma!
Men sånn er det bare =)

Men...tenkte jeg bare skulle oppdatere litt...

Jeg går jo nå på et kurs som Barn og Ungdomsarbeider på Laksevåg vgs...tenkte helt i begynnelsen at det bare var folk  der som jeg ikke kom til å komme overens med. Så forberedte meg til å konsentrere meg mest om skolearbeidet jeg kom til å ha fremformeg.

Men såå feil kunne jeg ta...kom overens med ALLE i klassen, og det var mangen sprudlende, blide og morsome personligheter der! En fantastisk gjeng rett og slett! Og glad er jeg for det =)

Men spesielt èn person fikk jeg et nærmere vennskap til enn de andre, og som om det ikke var nok, så ler hun like mye som meg også ( for de som ikke kjenner meg så ler jeg hele tiden, av absolutt alt og ingenting )
Vi har mye av de samme meningene og samme interessene og klikker rett og slett sammen! (akkuratt som to legoklosser =P )
Utrolig glad for at jeg har truffet en sånn fin person som Marie =)
En virkelig nær venninne som hun har blitt på kort tid, og håper vi kan fortsette å være venninner i lang tid fremmover! ♥

 

Min personlige almanakk!


Jeg er helt forelsket i min personlige Almanakk som du kan få kjøpt HER
Jeg har den med meg over alt, og den får plass i vesken min og i skolevesken min.
Du kan designe almanakken din akkuratt som du vil, mulighetene er mange og det er bare fantasien som setter grenser.

Ikke bare er den fin å se på, men nå har jeg endelig litt mer orden på dagene mine enn hva jeg hadde før...jeg er en liten gullfisk kan man si og glemmer ganske mye.
But not anymore!


Jeg rett og slett elsker almanakken min!

Har du en almanakk?
23.09.2012

Heihei alle sammen! Long time no see!
Aner virkelig ikke hvorfor jeg plutselig tenkte på bloggen min...men nå er det faktisk leeenge siden jeg blogget, faktisk flere måneder!!!
Om jeg kommer til å fortsette med å blogge fremover, er jeg heller ikke 100% sikker på, men vi får se =)

Ellers så kan jeg si det at det har skjedd UTROLIG mye siden sist! Og jeg har fått mangen hendvendelser og spørsmål ang. wallstickersene jeg har laget, men kan si det at jeg ikke selger eller lager flere wallstickers, så vet dere det. Det tok rett og slett for lang tid! Og den tiden har jeg ikke tilgjengelig lengre kan man si! =P

MEN: Whats New?

Jo nå skal dere få høre:

  Niklas har fått barnehageplass! Og ingenting er bedre enn det, han koser seg veldig mye, selv om det er litt trist å ta farvell når Mamma skal dra. Og værst er det sikkert for mamma..=P Jeg har begynt på skolen igjen! Eller det vil si at jeg har begynt på et kurs i Barn og Ungdomsarbeider, og jeg virkelig stortrives! Trodde aldri jeg skulle si det at jeg syntes at det var gøy å begynne på skolen igjen! Men det er det altså, og de jeg går i klasse med er supergreie hele gjengen!  Jeg har fått en ny ''hobby''. Og jeg synes det er utrolig gøy å drive med sålang! Vi får se når jeg begynner å bli ''lei'', for det er faktisk litt arbeid å ha 3 akvarier! =P
Men det er jo egentlig fin interiør også! =D

 Meg og Niklas bor nå alene i leiligheten, mens x-samboer har flyttet hjem til sine foreldre.
Ja, det er slutt...og det har det vært i snart 5mnd, men for de som lurte så går det veldig bra for både meg, Niklas og x-en =)
Vi fant ut at det var best sånn og det var ikke noe mer føleser inni bildet...men vi er gode venner, og hjelper hverandre om det skulle være noe.
Pappa'n til Niklas har han da hver torsdag og annenhver helg.

Jeg trives egentlig veldig godt som alenemor, selv om det kan bli slitsomt til tider, ihvertfall nå som jeg går på skole og må stå opp halv 6 og er ikke hjemme før klokken er 6 på hverdagene.
Men sånn utenom det så liker jeg veldig godt at det er bare meg og Niklas! ♥Utenom alt dette som har skjedd så er det noe jeg gleder meg utrolig mye til og virkelig ser frem til.
En av mine beste venninner skal gifte seg til sommeren med sin drømmeprins! Og det er ikke hvilken som helst plass de skal gifte seg, men nemmelig i USA litt utenfor NYC...og herreguuud som jeg gleder meg! Ikke bare det å reise til USA men å se min vakkre venninne i den nyyydelige brudekjolen! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, så jeg må begynne å bli litt flinkere å spare penger til å reise dertil, for jeg tenkte å være der i ihvertfall 2 uker når jeg først er der borte!
Merkelig hvor flink man er når man har lite penger med å bruke minst mulig, men når man har penger til å rutte med så bruker man mer enn hva man egentlig trenger...så tror jeg må ta meg selv hardt i nakken og bli litt flinkere!
Noen som har gaveidè til brudeparet??


Puh! Jah...dette var da en liten update om hvordan det går her!
Så får vi se om det blir flere innlegg herfra =)
Isåfall må jeg få meg en ny header!

Døgnet ann!

Mhm...jeg har døgnet hele natten...så nå skal jeg være våken helt til det blir kveld igjen, men det tror jeg nok skal gå kjempefint =)
Grunnen til at jeg velger å være våken i hele natt er fordi jeg har hatt litt søvnproblemer i det sisste...og det er litt kjedelig å sovne klokken 3-4 om natten, for å så stå opp når klokken er 8. Så denne natten som kommer skal jeg nok få meg en god natt søvn.


Og tro det eller ei...men jeg har tatt meg selv HARDT i nakken nå og bestemt meg for å gå ned i vekt. Jeg kan virkelig ikke fortsette sånn som jeg gjør nå. Og ikke bare gå ned i vekt, men bli i bedre form, få bedre kondis, føle meg friskere, være mer opplagt, ha mer energi og bare rett og slett føle meg bedre med meg selv.

Jeg SKAL klare det!

Føler jeg legger litt mer press på meg selv ved å fortelle dere dette...og press på meg selv trenger jeg.

Om en måned ca skal jeg på en konsert med noen venner, kan dere gjette hvilken konsert det er???
Wiii...gleder meg noe helt villt!
Lurer på hvor sterk jeg klarer å holde meg selv frem denne måneden.
Blir spennede å se hvordan resultatene blir.


 

EN HÆRLIG DAG! (og dagens outfit)

I dag har jeg vært helt alene hjemme i huset, sovet lenge, tatt meg en laang varm dusj, satt i hairextensions og sminket meg med den nye sminken min. Deilig!

Nå bare vente jeg på at min hærlige Niklas skal komme hjem sånn at jeg kan leke og kose med han før han skal legge seg for kvelden. 


Fine øredobbene jeg har fått av mamma til jul


Litt hair accessories!

EBAY! Ja, ebay har så utrolig mye fint, og i går fant jeg så mangen utrolig kule accessories som man kan ha i håret til en billig penge! Her er ihvertfall noen av tingene jeg fant:Hva synes dere?


 

Produktbeskrivelse av Sweet Face Minerals

Siden det var noen som ville jeg skulle legge ut produktbeskrivelse av Sweet Face Minerals, så gjør jeg det =)


  Gul korrekturlakker fungerer fint på å dekke mørke ringer under øynene og toning ned rosa hud som gir et mer naturlig utseende. 


Grønn korrekturlakker er langt mer effektive i å dekke rødhet på huden. 


En myk og naturlig jord tonet rosa farge. Denne skyggen er veldigmild, og fordi det er mineral makeup, har det staying power!Denne fargen kan også brukes som en øyenskygge. 

Denne silkemyke fjær-soft pulver gir vektløs, pustende lagdeling til huden din. Pensle den på etter at makeup har blitt påført. Den er lys og delikat og gir inntrykk av perfeksjon!


Bronzer kan brukes på toppen av fundamentet din. Bruk som enøyenskyggei ansiktet for en sol-kysset utseende eller som en komplett body shimmerVåre Bronzer har en naturlig solfaktor og kommer i en vakker kobber tone huden ser strålende mens belyseen myk fokus sommeren glød. 


Dette sløret er helt gjennomsiktig og fungerer med alle hudtyperog toner. Den kan brukes under eller over makeup din, gir denultimate finishen. Våre slør produkter absorberer overflødig oljeog fuktighettilfører ren mykhet og dramatisk reduseresynligheten av porer, fine linjer og rynker. Bruk for en balansert,feilfri utseende og en lang varig utseende. 


Sweet Face Minerals fundations er 
alle naturlige og veldig lett. Våre produkter vises aldri tung eller ser kakete ut og er fantastisk for hverhudtype. Vil ikke forårsake irritert kløende hud eller kviser. 


Dette mener jeg er en øyeskygge

Mineralsminke til en rimelig pris!

Her har jeg i tillegg lagt med en video der en jente har kjøpt produktene og har laget en liten videosnutt med produktene.

 

Sweet Face Minerals!
Du får veldig mye oppi en pakke, også koster og børster og en liten toalett-mappe til å ha sminken i.''bruksanvisningen''Alle boksene er fyllt helt til randen.

Tok børsten og børstet det litt til side, sånn at dere skulle få se hvordan det ser ut oppi boksen.

Kostene

ProdukteneNr.1

Nr.2Nr,3Nr.4Nr.5Nr.6Nr. 7Nr.8


Dette var ihvertfall alle produktene jeg har fått!
Vet ikke om dere vil at jeg skal skrive hva de forskjellige produktene brukes til?
Som f.eks den gule brukes for å dempe rød-het i huden...?

Hvilken sminke bruker du?


NATTA PEEPZ

Da sier jeg natta til dere fantastiske blogg-lesere!
Ser frem til en ny uke med blogging i morgen, håper dere alle har hatt en fantastisk helg!

 

Ville bare ønske en....


KJØPTE SKO FOR 0,-

Jepp, dere leste rett, jeg kjøpte noen sko på motehus.no for bare 0,- (betalte frakten da som er på 49,-)
De kostet egentlig 100,- men når jeg brukte rabattkoden: 
777551 fikk jeg 100kr i avslag, og da måtte jeg bare betale for frakten.

Men syntes det var et bra kjøp jeg, og jeg kan bruke de om sommeren!


 Hva synes dere? 

2012

Oi...så var vi allerede kommet i 2012!!
Kan ikke få sakt nok hvor fort egentlig tiden går...skulle ønske den kunne gå litt saktere.
Niklas har allerede rukket å bli 7 mnd, føltes som om det var en måned siden jeg lå på sykehuset og såg på dette vidunderet som sov ved siden av meg.
 Åh...blir litt rørt...men får desverre ikke flere ord ut av munnen min i dag...føler meg veldig sliten og trøtt...så slenger med noen bilder som dere kan få se =)
 

Extensions again!

MHM! Da har jeg kjøpt nye extensions igjen! Men belive it or not denne gangen er det ikke fra ebay folkens!! =P
 
Var innpå nettidene til rapuzelofsweeden og butterfly extensions, og SOAR (som også selger extensions for en billig penge.) Uheldigvis hadde ingen av de forhandlerene extension i den fargen jeg skulle ha, sikket fordi at folk har hastet inn nå i jula kan jeg tenke meg.

Denne gangen er det en dame som impoterer hår ifra USA, og selger de her i Norge til en rimelgere pris enn det vi er vandt med. Det er selvføgelig 100% human hår i remy kvalitet.

Jeg får kjøpt clip on extensions for 399,- for 100g.


Håper det går bra, gleder meg ihvertfall til å få de i posten!
(Og at jeg virkelig ikke har BOMMET skikkelig sånn som sisst)
Sendte inn et bilde av meg selv og hun kunne fortelle meg hva fagre jeg burde velge. Genialt!Og disse seer jo hvertall mye bedre på bilde enn de forrige, gjør de ikke?

 
Dette var de ifra ebay! Se forkjellen fra d øverste bildet.


Håper jeg blir fornøyd!

Hvor har du kjøpt dine extensions?

Har du lyst på extensions?


 

EN HELT FANTASTISK DAG HELT ALENE!I dag har jeg tatt turen inn til byen (Bergen) helt alene for å shoppe litt, mens Lasse hadde Niklas her hjemme.
Så dagen begynte med at jeg tok bussen inn til byn i 9-tiden, for å unngå allt julerushet i butikkene!
Folk handler jo som en gal nå rett før 24.desember, det er helt sinnsykt!
Da jeg ankom Bergen gikk jeg rett på Yndlingsbutikken min på Sundt som heter ICHI!!
De hadde fått så utrolig mye fint og jeg endte opp med en utrolig fin kjole.


Jeg kjøpte en sånn kjole bare i blå!

De har så mye fiiint!

Etter at jeg hadde kjøpt meg en kjole gikk jeg på Netty-undertøysbutikk for første gang faktisk, og spurte etter hjelp! Den beste sevicen jeg noen gang har fått. Jeg ble tatt mål av og en snill dame løp frem og tilbake og hjalp meg med å finne den riktige bh-størrelsen! (Akkuratt som de gjør på film nesten) Det var helt fantastisk, og jeg har aldri hatt en så bra BH før! Sitter utrolig bra! Jeg er superfornøyd!

Så jenter der ute! Ta dere en tur innom Netty-undertøy! Og få den riktige BH-en dere også! Anbefales!

Etter at jeg hadde fått meg en ny BH tok jeg meg en tur innom frisøren på Kløverhuset og spurte om de hadde ledig time til farging av ettervekst, og det hadde de! =D


Frisørsalongen

Utsikten mot Bergen by!

Meg i frisørstolen!
Elsker å bli dullet med!

Da jeg var ferdig hos frisøren kjøpte jeg med meg take away kinamat, for å spise det på bussen på vei hjem!!

Ah, for en deilig dag!


Var ikke så enkelt å få et bra bilde av den fine kjolen jeg har kjøpt...

My Hair

Og i Kveld skal jeg ut med noen venner! Gleder meg masse! ♥

Hva har du gjort i dag?   
10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

1. Jeg ELSKER Niklas høyest i hele verden!

2. Jeg er sinnsykt redd for edderkopper uansett størrelse!

3. Jeg Elsker pappa sine kjøttkaker med hjemmelaget potetmos.

4. Jeg liker ikke fargen knall-orange, er fint med orange klær på andre
, men ikke på meg i det hele tatt! Også liker jeg virkelig ikke fargen på orange på interiør, eller vegger som er malt med knall-orange! Liker ''fersken'' fargen da, OG tiger/leopard--mønster.


5. Tro det eller ei, men jeg elsker å sitte på bussen helt for meg selv og høre på yndlingsmusikken min på mobilen.
Om det kommer noen kjendte på bussen som vil sitte seg ved siden av meg for å prate, er det skjeldent jeg egentlig har lyst til det. Jeg er ikke en ''prate-på-bussen'' person. Vil heller bare slappe helt av og høre på musikken min, drømme meg helt vekk og 
se ut av vinduet. =)  Jeg kan tilogmed ta bussen helt inn til byn bare for å ta bussen liksom! Haha...ja, jeg vet det er litt rart!.

6. Jeg liker ikke ananas! Og ihvertfall ikke på pizzaen!

7. Jeg er avhengig av pepsi-max! Noe som jeg MÅ slutte med!

8. Jeg er veldig sjenert i nye omgivelser, men veldig høylytt med nære kjendte.

9. Jeg ler av absolutt allt og ingenting! Ler ganske ofte!!

10. Jeg er Elsker øredobber! Men helst de som ikke sitter heeelt inntil øret, men de som ''henger litt''. 

                                

                                                                                     

Julerevy og løsvipper!

Som jeg har fortalt dere så skal jeg på julerevy i dag med min mamma og pappa, gleder meg!! 
Revyen heter:

Så dette kan bli kjekt! Kan ikke huske sist jeg var på revy!

I den anledning har jeg prøvd ut disse løsvippene jeg fikk ifra ebay for en stund tilbake, har prøvd å øve meg litt på forhånd, og har googlet litt om hvordan man setter de på.
Og limen som man får med løsvippene er ikke noe å skrye av, så har tenkt å kjøpe meg en lim som er litt bedre, og har hørt at DUO sin lim funker!

I tillegg har jeg klippet av vippene mine sånn at det er bare 4-punkter på hver av de, så nå er jeg spent på om de holder på hele kvelden med den dritt-limen jeg fikk med ifra ebay! =P 
Dette var veldig gøy! Oppfordrer dere til å prøve dere også! Og på ebay kan jo man faktisk få 10par løsvipper til bare 12kr!! Bare husk å kjøpe en lim utenom som er god! 


Her er et bilde av meg uten løsvipper!
Ser dere forskjell?


Har du prøvd løsvipper før?

 

Hvilken parfyme? Svar fort!! =)

Mamma var på tax-free-en og ringte og lurte på hva parfyme jeg skulle ha...hjeeelp??? 
Hva parfyme ville dere ha hatt?? 

 

TESTING AV MAX FACTOR PRODUKTENE!

Ja, som dere vet var jeg èn av de 200 heldige som fikk en pakke i posten med Max Factor produkter i <---(link)


Just Pink It Up!
FALSE LASH EFFECT FUSION MASCARA

Produktet sier: 100% Volum og ultimate formula for 100% lengde. Og er Max Factor sin største børste noensinne!
(litt dårlig mobil-bilde)

Min mening av Mascaraen: Den var utrolig enkel å påføre, og det ble INGEN klumper. Gav meg max lenge på mine korte øyevipper.
Veldig fornøyd med den!
LIPFINITY LIP TINT

Produktet sier: Lipfinity lip tint er ''Kissproof'' og en farge du knapt føler, og må påføres på rene lepper, og man kan legge lag på lag for å forsterke fargeintensiteten.
(Kyss farvell til den gamle leppestiften!)
Min mening: Dette var gøy! ''Leppestiften'' er akkuratt som en ''Tusj'' som du tegner på leppene dine, utrolig enkelt og greit! Og man kan påføre den flere ganger for å få en litt skarpere farge. 
(Jeg tok bare et lag)
Kan ikke kjenne at den er på engang, og smitter ikke av. Og hvis man er borti med tungen så smaker det Jordbær =P
Ikke bekymre deg for at leppestiften skal ''forsvinne'' for den holder seg  på dagen lang.

SMOKEY EYE EFFECT EYESHADOW

Produktet sier: Dette er en 2-trinns øyeskygge som består av matchende farger som er fantastisk enkle å jobbe med. Å lage sotede øyner har aldri vært enklere.Min mening: Ja, den var utrolig enkel å jobbe med, og dette er en øyenskygge som ser ut som en leppestift på begge sider. Påføres veldig enkelt nesten som en leppestift på øyelokkene. 
Men etter noen timer, så samlet øyenskyggen seg som en stripe på øyelokkene.
(MEN det gjør ALLE øyeskygger på meg, så er ikke sikkert det gjør det på andre som bruker den)
Verdt å prøve!
LIQUID EFFECT EYELINER

Produktet sier: Dette er er en eyeliner som har samme effekt som en flytende eyeliner, bare at det er en penn.
Kommer i mangen spennede farger.Min mening: Dette er en super eyeliner! Den har litt skimmer (glitter-effekt) i seg og er veldig enkel å påføre!
På andre siden av pennen har den en lilla slags ''viskelær/svamp'' som du kan bruke for å sote eyeliner streken, sånn at det blir en litt mer sotet look! 
Denne eyelineren holder lenge på uten at den ''sklir'' ut, jeg prøvde å ta fingeren min på tungen og skrubbe over eyeliner-streken, og den holdt like godt på! Forsvant ikke!
 


Før og etter bilder:

                        
                      Før bilde ja...kan ikke tro at jeg            Etter: Mye mer friskere i ansiktet 
                      legger et helt usminket bilde                med sminke fra Max Factor!
                      av meg på bloggen...

Så allt i allt er jeg veldig fornøyd med disse Max Factor produktene jeg fikk i Posten! 
Så løp og kjøp og prøv selv =D


maxutvalgt

Jeg må bare beklage...

Ja, jeg vet jeg hadde lovet at jeg skulle teste produktene som jeg fikk i posten i dag...menneh, det blir desverre ikke tid til det! 
Hadde helt glemt at jeg skal på jentekveld i dag, denne ammetåken har fullstendig overtatt hodet mitt fortiden...glemmer alle slags mulige ting, og lager avtaler oppå avtaler...off..burde ha skrevet alle tingene ned i en almanakk (om det er sånn det skrives?) for å HUSKE litt bedre! =P


Wooops!?!


Så alle får ha en riktig god kveld, også kommer innlegget i morgen =) (får vi håpe =P)

God helg alle sammen! =D 

Hva kan jeg gjøre med håret mitt!?!

Jeg skal snart til frisøren om det lar seg ordne med barnevakt og sånn!
Får det faktisk helt gratis, både klipp og farge, siden det er en jeg kjenner som er lærlig =) 
Men så er spørsmålet...hva kan jeg gjøre? Synes håret mitt ser så foferdelig livløst og kjedelig ut, pluss at fargen har begynt å falme også!!

Noen der ute som har noen tips?
ÆÆÆ...what to do?

 

 

En liten Update fra i dag og litt stearinlys! =)

Ja, jeg veeet, det har ikke vært noe blogging i dag!
Men allting har gått i ett, tiden har bare gått ifra meg!

Dro på Loppemarked med en av mine bestevenninner klokken 10 i dag morres og var ikke hjemme igjen før klokka var 4.
Og når jeg kom hjem så måtte leiligheten ha en liten extra helge-shinings, for vi skulle få besøk på kvelden.
Så nå er besøket nettopp dratt, og jeg har fått i meg litt mat, tent stearinlys og bare KOSER meg her hjemme alene!


Koselig?
Kjøpte 2 sånne for litt siden, kostet bare 30kr stk =)


Dette er faktisk en stor fyrstikk-eske!
Har laget mitt eget personlige preg på det med å ta ut et lite bilde fra printeren på fotopapir, og limt det på esken på begge sider =)
Enkelt og greit og veldig fint =)


Tenkte jeg skulle vise dere i morgen hva jeg har kjøpt på loppe-markedet, også har jeg lyst å kjøre igang en konkurranse her på bloggen! 
Så følg med! 

Hva har du gjort på i dag?                                                                              ♥ May Helen ♥
 

Treningen i dag gjennomført!!!

I dag har jeg faktisk merket resultater med treningen som jeg har holdt på med i 3 uker! =D
Jeg har fått MYE BEDRE KONDIS!
Når jeg trente den faste ruten min i dag hadde jeg fullført den på mye bedre tid enn det jeg pleier å gjøre, så da tok jeg likesågodt å gjorde den faste ruten min litt lenger enn det jeg pleier, og bra er det! Avsluttet treningen med sit-ups og litt styrketrening hjemme...
1 time med trening unnagjort i dag! 

I morgen er det mål av kroppen del 3, blir spennede å se =)

 

Ny Regnjakke/treningsjakke!

I dag har jeg vært en kjapp tur innom Mx-Sport for å kjøpe meg en ny regnjakke/treningsjakke!
Var en så snill og søt jente som hjalp meg med å finne en god jakke som holder seg lenge, og som man ikke blir klam i når man skal ut å trene.
Jenta var også så snill og slo av 10% på prisen fordi jeg syntes den var så svimlende dyr! =P


Jakke fra Norrøna
Kostet 2000,-

Så nå har jeg nettopp vært ute å trent med den nye jakken i ca 40 min!
Også har jeg tatt 55 sit-ups hjemme.
Jeg er kjempe fornøyd!


Synes du jakker på sports-butikker er svin-dyre? =P 

Mål og resultater etter trening del 2

Herregud...I can't belive it!
Vet ikke hva som skjer jeg...men jeg må jo virkelig ha målt meg feil?!?
Prøver ihvertfall å gjøre det så riktig som mulig da...

Men her er ihvertfall resultatene etter denne ukens trening:

Lår: minus 1cm
Midje: minus 2 cm
Mage: minus 4cm
Bryst: minus 2 cm
Arm: minus en halv cm
Rumpe/Hofte: minus 6 cm


Altså....det kan jo hende jeg har målt feil... For jeg kan ikke SE så stor forskjell...
Så får vel finne en vekt og se om det virkelig stemmer =) 

Litt lite trening i dag!

I dag ble det bare 25 min med rask gange med vognen, det regnet så mye at det gikk igjennom regn-jakken, og det blåste sidelengs, sånn at jeg fikk så mye vann i øynene at det var vanskelig å se!
Men tok 55 sit-ups når jeg kom hjem da...så det må vel hjelpe litt det også + at jeg har ryddet, vasket og støvsugd her hjemme...så allting hjelper på! =) 

Nå har jeg tatt meg en god og varm dusj, og spist litt kyllingsalat ♥ Nam! 

Lurer på hvordan resultatene blir når jeg skal måle meg på torsdag. Ble jo en DEL utskjei-inger (om det er sånn det skrives?) i helgen, og null trening...Så jeg er spent!!!

 Har du trent i dag?

Det kjennes på kroppen!

På lørdag var jeg ute for første gang på over 1 år, men først var meg og Marie i Bergen for å shoppe og spise god mat på Kina resturanten!!! =D (vil dere se resultatet av shoppingen får dere si ifra ). =)

Også reiste jeg hjem for å kose masse med Niklas, før jeg skulle gjøre meg klar til å treffe vennene mine =)

En annen venninne av meg hadde laget istand et lite vors til meg med de nærmeste vennene mine =D Det var utrolig kjekt, og vi reiste på et utested etterpå!

Tror nesten ikke meg selv når jeg sier dette: men jeg tror faktisk det at jeg har vokst litt ifra det å gå ut å drikke!
Før jeg ble gravid var jeg jo ute hveeer eneste helg nesten...Men det er jo kjekt å gå ut i ny og ne, og ikke bare sitte hjemme =) 

Dagen etterpå våknet jeg klokken 9 og var over hode ikke noe fyllasyk! LUCKY ME!
MEN...var utrooolig sliten i kroppen min, og orket rett og slett ikke noenting, så sofaen var min bestevenn den dagen =)

Flinke pappa-en til Niklas passet han hele lørdagen og halve søndagen!   


Her er rett før jeg skal ut =)


Weee! Gledet meg masse! =)I dag skal jeg gå hjemme fra til min mor for å spille BINGO! Haha...ja..BINGO! Men det blir jo kjekt det, håper vi vinner den store potten på 5000kr!

Det er ca 5,8 km å gå (ifølge google maps).
Men akkuratt nå regner det noe så sinnsykt ute, så er egentlig lite fristende, så håper det letter litt utover kvelden =)


Når gikk du ut for første gang etter at du fikk barn?
Hvordan var dagen etterpå?

 

Mål og resultater etter trening

Ja, da har jeg tatt mål om hvor mye jeg har gått ned...har ikke veid meg...da jeg ikke har noen vekt!
Og var litt sen med å måle meg før jeg begnte å trene..

Håper at jeg har målt meg skikkelig da...og ikke at jeg har gjort noe feil...
(sånn at jeg tror jeg har gått ned, men så har jeg ikke det alikevell)

Men her er ihvertfall resultatene etter bare 5 dager: 

Lår: minus: 1 cm
Midje minus: 1 cm
Mage minus: 2 cm
Bryst minus: 1 cm
Arm minus: en halv cm
Hofter: det samme som før

Det hjelper virkelig å trene =D
Dette var gøy asså! Men går jo ikke ann å SE at jeg har gått ned da...og det er jo litt synd =P
Men det kommer nok det også =) 

Farget håret. Før og etter bilder

I går kveld bestemte jeg meg for å farge håret mitt brunt, siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre på...men det ble vel heller litt mer svart...


Her er fargen jeg kjøpte.
Hver gang jeg har farget håret mitt så har det blitt en katastrofe...så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg aldri lærer =P


FØR


ETTERHva synes dere?
Ble det for mørkt?

Ærlige svar taes i mot med takk ;)
Jeg heter May Helen.
Jeg blogger om mat, mammarollen, niklas og hverdagen.
Følg meg gjerne på bloglovin'

arkiv

 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Dåpen til Niklas
 • Fødselhistorien
 • Gratis ting til babyen =)
 • Graviditeten
 • Hobby
 • Hverdagen
 • Interiør
 • Leiligheten
 • Magebilder
 • Mat
 • Meg
 • Niklas
 • Outfits
 • Pusene mine
 • Wallstickers

 • lenker

 • Camilla
 • Camilla (babygullet)
 • Caroline
 • Evelyn
 • Malene
 • Melina
 • Mona Elise
 • Nina
 • Rachel
 • Rebecca
 • Reni Alexandra
 • Therese og Kenneth
 • Tonje
 • Veronica
 • Åshild

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin

 • bloglovin


 • hits